meest gestelde vragen

Lees eerst de volgende vragen en antwoorden door voor ons een bericht te sturen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij bij SOAzelftester hebben servicegerichtheid hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij vinden dat er bij het testen op mogelijke infecties het belangrijk is dat er zo snel mogelijk getest kan worden. Daarom geven wij de belofte, vandaag besteld –
morgen uitslag. Met uitzondering van de zondag waarop de koeriersdienst niet werkzaam is of er Nationele feestdagen zijn waardoor uitlevering landelijk niet plaatsvindt.

Hoe lang duurt een verzending?

Wij hanteren een standaard duratie van één werkdag. Onze koeriersdiensten rijden dag en nacht door het hele land om pakketten af te leveren!

Hoe veilig is een zelftest?

Al onze zelftests hebben extreem stenge keuringen ondergaan. De Europese Unie stelt zeer strenge eisen aan productkwaliteit, te meer het gaat om medische instrumenten.
Je kunt er dus op vertrouwen dat de veiligheid gegarandeerd is. De betrouwbaarheid van een test is, verschillend per testtype,
tussen de 96 en 99% betrouwbaar.

Is mijn bestelling echt volledig anoniem?

Ons team is zich er van bewust dat onze producten een gevoelig karakter met zich meedragen. Het is dan ook onze belangrijkste taak om voor discretie te zorgen, wat inhoudt dat alle verpakkingen van de buitenkant volkomen onherkenbaar zijn qua producttype. De persoonlijke gegevens van je bestelling worden ook niet opgeslagen.

Ontvang ik een factuur voor mijn bestelling?

Onze systemen zorgen ervoor dat je automatisch een factuur in je mailbox ontvangt. Dit is tevens je betaalbewijs en biedt een mogelijkheid om een beroep te doen op onze kwaliteitsgarantie of retourrecht.

stuur een mail