voor medische vragen kunt u terecht

Voor alle vragen over seksueel overdraagbare aandoeningen en medische vragen over klachten kunt u terecht bij het onafhankelijke landelijke infopunt van soaaids Nederland. De Aids Soa Infolijn is al 30 jaar deskundig in informeren, ondersteunen en counselen.Voor onduidelijkheden of vragen over uw medische situatie kunt u hier terecht, zij kunnen echter geen vragen beantwoorden over bestellingen of producten die op soazelftester.nl zijn besteld. Daarvoor kunt u contact opnemen middels onderstaand contactformulier.

Stel je medische vraag per telefoon

Infolijn kun je terecht voor al je vragen over veilig vrijen, soa’s en anticonceptie. Maandag t/m woensdag: 09.30 tot 15.30 uur en
donderdag en vrijdag: 13.30 tot 15.30 uur.

Bel 0900 - 204 2040

Stel je medische vraag per chat

Je kunt maandag t/m donderdag van 15:30 tot 17:30 uur via de livechat (anoniem) al je vragen stellen aan een live medewerker. Als de chat dicht is kunt u ook mailen naar infolijn@soaaids.nl

Naar livechat

meest gestelde vragen

Lees eerst de volgende vragen en antwoorden door voor ons een bericht te sturen.

Hoe lang duurt een verzending?

Wij hanteren een standaard duratie van één werkdag. Onze koeriersdiensten rijden dag en nacht door het hele land om pakketten af te leveren. Bestel op werkdagen vóór vijf uur en de dag erna heb je je bestelling in huis. Alléén op zondag wordt niet bezorgd, op zaterdag wel.

Hoe veilig is een zelftest?

Al onze zelftests hebben extreem stenge keuringen ondergaan. De Europese Unie stelt zeer strenge eisen aan productkwaliteit, te meer het gaat om medische instrumenten.
Je kunt er dus op vertrouwen dat de veiligheid gegarandeerd is. De betrouwbaarheid van een test is, verschillend per testtype tussen de 97% en 99% betrouwbaar. Dit zijn dezelfde tests die door huisartsen en de GGD worden gebruikt.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij bij SOAzelftester hebben servicegerichtheid hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij vinden dat er bij het testen op mogelijke infecties het belangrijk is dat er zo snel mogelijk getest kan worden. Daarom geven wij de belofte, vandaag besteld –
morgen uitslag. Met uitzondering van de zondag waarop de koeriersdienst niet werkzaam is of er Nationele feestdagen zijn waardoor uitlevering landelijk niet plaatsvindt.

Is mijn bestelling echt volledig anoniem?

Ons team is zich er van bewust dat onze producten een gevoelig karakter met zich meedragen. Het is dan ook onze belangrijkste taak om voor discretie te zorgen, wat inhoudt dat alle verpakkingen van de buitenkant volkomen onherkenbaar zijn qua producttype. De persoonlijke gegevens van je bestelling worden ook niet opgeslagen.

Ontvang ik een factuur voor mijn bestelling?

Onze systemen zorgen ervoor dat je automatisch een factuur in je mailbox ontvangt. Dit is tevens je betaalbewijs en biedt een mogelijkheid om een beroep te doen op onze kwaliteitsgarantie of retourrecht.

Neem direct contact op

Gebruik dit formulier alleen voor vragen over de afhandeling van bestellingen. Medisch inhoudelijke vragen worden hier niet behandeld.