Over soazelftester

Ons team van (medische) professionals is jaren geleden begonnen met het bespreekbaar maken van geslachtsziektes. Toen we merkten dat SOA’s vaak nog taboe zijn om te bespreken of te behandelen hebben we besloten om hier iets voor te verzinnen. Gelukkig kan men in Nederland bij de Gemeentelijke Gezondheidsdienst terecht voor medische behandelingen. Helaas wordt er niet in voldoende mate gebruik gemaakt van de voorzieningen, en dit heeft vaak te maken met kosten, schaamte, of andere culturele redenen. Om een discrete en anonieme oplossing te bieden voor deze probleemgevallen hebben wij in samenspraak met medische ontwikkelaars producten samengesteld voor de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen die we tegenkomen in Nederland. Met een nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van meer dan ~98% gemiddeld per SOA test geloven wij bij te kunnen dragen aan de mogelijkheid om tijdig vast te kunnen stellen of er sprake is van een besmetting.

onafhankelijk als beste beoordeeld

Soazelftester.nl is in Nederland de hoogst gewaardeerde SOA test webwinkel. In tegenstelling tot andere sites waar zelfgeschreven en ongeverifiëerde recensies op zijn gezet hebben wij een onafhankelijke derde partij die reviews verzameld. Daarom kunnen wij met recht zeggen dat wij als beste beoordeeld zijn van heel Nederland. Wij hopen met eerlijke ervaringen van anderen ook u vertrouwen te geven.

onze medische missie

Het team van SOAzelftester heeft al jaren lang ten doel gesteld om de drempel te verlagen naar het testen op een geslachtsziekte in Nederland. De medische voorzieningen in Nederland maken onderdeel uit van de beste ter wereld en een betrouwbare, betaalbare en snelle diagnose moet voor iedereen mogelijk zijn.
Wij willen iedereen stimuleren om zichzelf regelmatig te controleren.
Ook raden wij altijd aan bij sprake van twijfel een arts te raadplegen.